Fristende og smakfulle opplevelser – ISS har startet drift i kantinen

ISS startet opp kantinedrift fra 2. januar i år og har et innbydende, variert og rikholdig utvalg av salater, påsmurt, supper og varmeretter for leietakerne i K273.
To forskjellige salater presentert i salatboller. Bulgursalat til venstre og Cæsarsalat til høyre.

Fra de flotte lokalene i kantinen i første etasje, dufter det nå så godt at man får vann i munnen allerede i døråpningen. Når øynene i tillegg får se den vakkert tilrettelagte maten som serveres, kan matpakken fort bli et tilbakelagt kapittel. 

ISS startet opp kantinedrift fra 2. januar i år og har et innbydende, variert og rikholdig utvalg av salater, påsmurt, supper og varmeretter for leietakerne i K273. Fra 1. februar er det en fast kantineleder på plass for K273. 

 

Tredelt bilde. Til venstre et bilde av krydderplante og variert utvalg av krydder. I bakgrunnen en kantineansatt som pynter på en salatbolle som står på disken. Til høyre oppe, en gryte sett ovenfra med suppe. Nede til høyre en salatbolle sett ovenfra med grønn salat.

 

Åpningstidene er fra kl. 10.45 – 12.30, mandag til fredag. Det er også mulig å ha uformelle møter i kantinen, samt jobbe her hvis en ønsker miljøforandring for en dag.

Ukesmeny

Innenfor døren står ukesmenyen listet opp, sammen med informasjon om allergener. Det serveres varmmat og påsmurt hver dag og suppe to ganger i uken.

Kokkene forteller at det tar litt tid å bli kjent med leietakerne i kontorbygget og deres preferanser for å bruke kantinen, men at de raskt lærer hvordan de skal planlegge mengden mat som skal lages og hva som er populært blant gjestene.

Todelt bilde. Til venstre: fire tallerkener med Cæsarsalat. Til høyre, en kjøledisk med smoothies øverst, påsmurte baguetter med salat og forskjellig pålegg i midten og wraps nederst.


Helsedirektoratets kostholdsråd og forpliktelse til Intensjonsavtalen, samt ISS sin produktstandard, er førende i utviklingen av menyplanene. God menyplanlegging er viktig for å sikre at kundene får et variert mattilbud som baserer seg på sesong og regional matkultur.

«Menyplanen utvikles av våre kokker i tett samarbeid med vår fagavdeling Food Service Excellence og våre dyktige leverandører. Gjennom å planlegge menyene utfra sesong, ivaretar vi bruk av råvarer fra lokale produsenter, og at vi bruker råvarer når de er på sitt beste» står det i ISS matfilosofi. 

Bilde av ryggene til folk i kø i en kantine. Et serveringsbord for servietter, service og krydder til venstre og disk med mat til høyre.

ISS matfilosofi – Good Mood Food

ISS ønsker å gjøre det enkelt for deg og ta gode valg hver dag. Gjennom sin matfilosofi, Good Mood Food, skal kunden få variert, bærekraftig, smakfullt, sunt og syndig mat tilpasset deg der du er, når du er der. 

«Vi lager vår mat basert på råvarer av høy kvalitet. Vi er stolte av å kunne tilby mat som er basert på sesong, lokale råvarer, produsert og fisket fra hele landet.»

Betaling via app eller kort 

Betalingen for maten skjer via en app på mobilen eller selvbetjent terminal i lokalet som tar bankkort eller Vipps. På mobil kan man fylle opp appen (PLUS), med penger eller betale via Vipps. 

Todelt bilde. Til venstre en plate med otdlyden: Tid for lunsj" øverst og forskjellige menyer pg råvareinformasjon nedover. Til høyre et bilde av en skjerm med teksten "Selvbetjening, Velkommen! Plus! - Powered by ISS


Kunden velger enkelt via app’en hva de ønsker å spise på menyen, betaler og viser frem betalingsbekreftelsen som fysisk kvittering eller på mobil, til kantinepersonalet før de får maten servert. 

Det er også plassert en Trust Shop i lokalet. Dette er et kjøleskap som jevnlig fylles med drikke, litt snacks og enkle mellommåltider. Den er alltid tilgjengelig for leietakerne, 24/7. Her skjer betaling via scanning av QR-kode på skapet med mobil og betaling med Vipps. 

Ta en tur innom og la deg friste av den ferske og smakfulle maten i kantinen.

Se flere av våre artikler

Fasiliteter
Som leietaker i K273 kan du og din bedrift gjøre avtale om å leie godt utstyrte møterom i forskjellige størrelser, for å gjennomføre viktige møter, workshops eller presentasjoner.
BOLIG
14. oktober starter salget av Kvartal 273 Bolig, som omfatter ti leiligheter fra 41 til 93 m2, plassert i den sydvendte delen av kvartalet.
INNFLYTTING
Da vi først snakket med teamet i Multiconsult etter signeringen våren 2024, hadde de store planer for sitt nye kontor i Kvartal 273 og gledet seg til innflytting 1. august.
KUNST
Om du ikke har vært innom den koselige bakgården og passasjen i Kvartal 273, kan den anbefales på det sterkeste. Her står nemlig flott kunst fra Sarpsborgkunstneren Petter Hepsø, skulpturen Healthseeker II. 

Hold deg oppdatert

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet under, så vil vi holde deg oppdatert på prosjektet og fremdriften. 

3D-visualisering av Kvartal 273.

Nysgjerrig på K273?

Hold deg oppdatert på prosjektets fremdrift og andre spennende nyheter ved trykke på knappen under.